...More Lessons

Bij deze vorm van Yoga wordt de tijdloze wijsheid besproken, die o.a. wordt beschreven door de wijze Patanjali, die 2.100 jaar geleden leefde. Hij zag in, dat Yoga allesomvattend was. Wie deze vorm van Yoga beoefent, bewandelt de Koninklijke weg. Raja betekent namelijk Koning en lang geleden werden Koningen in India hierin opgeleid, zodat zij vanuit inzicht, wijsheid, in 'verbinding' het land konden regeren. Het is mogelijk om je eigen Koning te zijn en niet door oude patronen van onderdrukking, overheersing geleefd te worden, neem het heft weer in eigen handen. We zijn hier om ons licht te laten schijnen als kinderen.

Waarom Yoga?
Steeds meer mensen krijgen te maken met het gevoel uit balans te zijn. Dit kan een normale reactie zijn op dit soms stressvolle bestaan. Vage klachten die zich in het lichaam uiten d.m.v. maagklachten, hoofdpijn, rugpijn en dergelijke. Maar ook vaak als psychische klachten zoals nervositeit, spanningen en depressie.
Yoga helpt je bij het loslaten van lichamelijke en geestelijke spanningen. Hierdoor ontstaat een betere balans tussen lichaam en geest, waardoor je evenwichtiger en krachtiger in het leven kan staan.

De kracht van Yoga
De kracht van yoga is dat iedereen het op zijn of haar niveau kan beoefenen. Bewust worden van je eigen grenzen, die te respecteren en tevens op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden.

Awakening the Illuminated Heart/Thuiskomen in je Verlichte Hart'
Anicha organiseert 4 daagse workshops en is gecertificeerde facilitator voor het levenswerk van Drunvalo Melchizedec. Zie www.balancedhearts.com

Back